Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Mond el nyugodtan, mire vágysz!

Mond el nyugodtan, mire vágysz!
Ma egy rendhagyó írással készültem. Egy vásárlónk levelére szeretnék válaszolni. És egyben Neked is üzenek, kedves olvasóm... Hogy tudd, ha nálunk vásárolsz, elmondhatod, mire vágysz! Sőt! Mi ennek egyenesen örülünk...

Egy májusi levéllel kapcsolatban született ez a cikk. Egy Úr arra a kérdésemre válaszolt, hogy mennyire volt elégedett a csomaggal, amit tőlünk kapott. Jóindulattal, kedvesen és korrektül írt nekünk. Egyben kaptunk pozitív visszajelzést, és építő kritikát is. A levél nem volt sértő, hanem egyszerűen őszinte. És ezzel mélyen megérintett. Csak arra tudtam gondolni, hogy ezzel az írással nekem dolgom van. Mert a kedves vásárlónk egész más véleményt írt volna, ha tudta volna, hogy a szalonnabolt.hu oldalán bizony mindenki el tudja mondani, hogy mi a kívánsága, elképzelése.

Miről szólt a levél? 

Az Úr megosztotta velünk a termékekről szerzett tapasztalatait. És sajnos nem volt maradéktalanul elégedett, mert nem azt kapta, amire számított. Szeretett volna zsírosabb sonkát, száraz volt a tarja, a szalonna pedig csalódást jelentett a számára. 

Mindez azért ütött úgy szíven, mert a szomszéd településről éppen azért járnak hozzánk füstölt áruért, mert nálunk lehet választani. Ha szükséges, kiteszünk a pultra 2-3 tábla szalonnát, 2-3 darab sonkát. És mindenki megmondhatja, legyen húsos, vagy zsíros. Van olyan vásárlóm, aki kéri, hogy a friss áruból adjunk, van aki az érettebb, szikkadtabb füstölt árut kedveli. Található a boltban szárazabb kolbász, és van egész puha. Mert nem vagyunk egyformák, mindenki másképp szereti. 

És bizony a levelet olvasva jöttem rá, hogy én nem írtam le sehol, hogy ha a Vásárlónk a webáruház felületén ugyan is nem tudja kiválasztani, hogy melyik darabból kér, de megírhatja nekünk. Elmondhatja nyugodtan, hogy mi az, ami számára jobban megfelel! Akár a vásárlás végén a megjegyzések rublikában, akár később email-ben. Úgy, ahogy néhányan ezt kérés nélkül meg is teszik. Mi nagyon örülünk, mert nem nekünk kell kitalálni, hogy az adott csomagba mit tegyünk. 

Száz szónak is egy a vége... Kérlek Téged, kedves Olvasóm, hogy ha eddig nem tetted volna, mond el nekünk, hogy Neked mi a kívánságod, mi az ami boldoggá tesz.

Nekünk nem a termékek, hanem a vásárlóink a fontosak. Minden egyes visszajelzés segít abban, hogy még jobban szolgáljuk ki Téged. 

Szóval ne habozz tovább! Mondd el nekünk, hogy Te mire vágysz!