Füstölt húsok, sonkák
Ha füstölt húsról beszélünk, többnyire a Húsvéti sonka jut eszünkbe.
A sertésnek akad viszont bőven értékes része a combon kívül is, amit szívesen füstölünk, és fogyasztunk. És nem csak Húsvétkor.
Melyik a legfinomabb? Azt mindenki döntse el saját maga. Minden húsrésznek megvan a maga előnye. Az egyik puhább, a másik szárazabb, a harmadik aromásabb... Ki-ki hogy szereti.
Ezek a húsok a többi termékünkhöz hasonlóan hagyományosan készülnek, többhetes pácolással és valódi füstöléssel. Nálunk nem találsz gyorsérlelőt és állományjavítót.
Amikor megkóstolod őket, úgy érzed magad, mintha visszarepültél volna az időben.
Fogyassz belőlük egy szelet kenyérrel, használd őket egy jó káposztás ételhez, vagy kocsonyához, főzzél babot, lencsét, vagy készíts sonkás tojást. Füstölt húsainkkal mindegyik finom lesz.
Ugye milyen jól hangzik?
Már csak azt kell eldöntened, hogy melyiket válaszd!