Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

BLOG

Gyere, és nézz körül!

Blogunkban igyekszünk minden olyan érdekességet körbejárni, ami kapcsolódik a füstölt húsok világához. 

Miért éppen húsvéti sonka?

Miért éppen húsvéti sonka?

2022. 04. 11. 18:11:39 Baján Andrea

Legutóbbi cikkünkben arról ejtettünk szót, hogy nagyszombat miséjét követően véget ért a böjti időszak, és a hagyományok szerint ezen az estén már megkezdődhettek a húsvéti sonka előkészületeit. De vajon hogyan kapcsolódik a sonka a húsvéti ünnepkörhöz?

Ehetünk-e jó szívvel kolbászt, szalonnát?

Ehetünk-e jó szívvel kolbászt, szalonnát?

2022. 05. 19. 14:34:02 Baján Andrea

Nem titok, a füstölt áruk nem sorolhatók a modern, egészséges ételek kategóriájába. A kérdés az, hogy szabad-e mégis szeretnünk és fogyasztanunk ezeket a finomságokat?

A válasz meglepő lehet számodra

 

Így csomagolunk mi...

Így csomagolunk mi...

2022. 09. 20. 20:15:07 Baján Andrea

Rendeltél tőlünk már füstölt árut?

Ha igen, akkor biztosan láttad, hogy a megszokott hentesáru csomagolás helyet inkább a zsírpapírt, azaz pergamenpótló papírt használjuk. Ha pedig még nem volt egymáshoz szerencsénk, akkor Neked is érdekes lehet, hogyan dolgozunk mi...

Mit tehetsz, ha azt látod, hogy penészesedik a füstölt kolbász, szalonna?

Mit tehetsz, ha azt látod, hogy penészesedik a füstölt kolbász, szalonna?

2023. 01. 15. 14:14:51 Baján Andrea

Többen is kérdeztétek tőlem, mi az oka annak, hogy kifehéredik a kolbász, vagy a füstölt hús. Illetve fogyasztható-e még így az étel?

Olvasd el cikkünket, ma erről írtunk.

Malőr a házhozszállítás során? Ne hagyd annyiban!

Malőr a házhozszállítás során? Ne hagyd annyiban!

2023. 01. 20. 08:32:38 Baján Andrea

Azt tudtad, hogy ha probléma merül fel a kiszállítás során, minket megkereshetsz

Erről írunk most...

A sertés melyik részéből lesz a legjobb Húsvéti sonka?

A sertés melyik részéből lesz a legjobb Húsvéti sonka?

2023. 03. 05. 11:10:50 Baján Andrea

Ma egy olyan témával jöttünk, amely mindig is foglalkoztatta vásárlóinkat - és talán Téged is érdekel: Melyik húsrész a legfinomabb, melyik kevésbé zsíros, és melyik porhanyósabb?

Ha Te is szereted a füstölt húsokat, olvasd el is írásunkat!

Hagyományosan érlelt füstölt húsok vs. gyorsérlelt sonkák

Hagyományosan érlelt füstölt húsok vs. gyorsérlelt sonkák

2023. 03. 13. 07:05:25 Baján Andrea

Tudod, hogy mi a különbség a hagyományos sonka és a gyorsérlelt sonka között? Hogyan készítik őket? És miért az olcsóbb sonka a drágább? Erről fogok ma írni. 

Miért lángolt a lángolt kolbász?

Miért lángolt a lángolt kolbász?

2023. 04. 28. 21:42:00 Baján Andrea

Te tudod mitől lángolt a lángolt kolbász?

Ugyan a neve sejteti, de azért nem mindenki számára nyilvánvaló. Ezért ma erről szeretnék írni Neked.

7 Tipp a füstölt húsok és kolbászok fagyasztásához

7 Tipp a füstölt húsok és kolbászok fagyasztásához

2023. 06. 01. 18:29:29 Baján Andrea

Már többször írtam arról, hogy nem egyszerű jól tárolni a hagyományos füstölt árut. A nyár közeledtével ez a feladat pedig még nehezebb lesz. A nagy melegben a legjobb kamra is felmelegszik, és a legyekre is jobban kell figyelni. A húsok számára ilyenkor a legideálisabb megoldás a fagyasztás.

Mond el nyugodtan, mire vágysz!

Mond el nyugodtan, mire vágysz!

2023. 08. 19. 20:48:50
Ma egy rendhagyó írással készültem. Egy vásárlónk levelére szeretnék válaszolni. És egyben Neked is üzenek, kedves olvasóm... Hogy tudd, ha nálunk vásárolsz, elmondhatod, mire vágysz! Sőt! Mi ennek egyenesen örülünk...