Leírás
Zala megyei kisüzemből, a Végh Farm üzeméből érkezik ez a finomság. Magyarországon nevelt sertés húsából készül, bőrös, csontos hátsó csülökből, hagyományos lassú pácolással, füstöléssel.
Nyersen is fogyasztható, de hagyományosan főzve vagy sütve készítik.
A Mama kocsonyájából nem maradhat ki, de sütve, ropogós bőrrel ünnepi vacsorát varázsolhatunk belőle.
A csülköt egészben vásárolhatod meg, átlagos mérete 1,3-1,8 kg közötti.
Az 6.490 Ft Ft-os árat 1,4 kg termékre kalkuláltuk.
A pontos fizetendő összegről a csomag összeállításakor küldünk értesítést!
Szellős helyen tárolva a szavatossága a készítéstől számított 45 nap.
A számlázásról és szállításról bővebben itt olvashatsz!
Összetevőkről és tápértékekről a Paraméterek alatt találsz további információt.
A helyes tárolásról itt írtunk
A Végh Farm Csoportról itt tudsz olvasni!
Paraméterek
Füstölt, nyers, sertés csülök lassú pácolással, bőrrel és csonttal | |
Készítő | Végh Farm Csoport |
Összetevők | csontos sertés csülök, étkezési só, tartósítőszer(nátrium-nitrit) |
Minőségét megőrzi 0-(+20)°C közötti hőmérsékleten tárolva a címkén jelzett időpontig, a készítéstől számított 45 napig | |
Javasolt tárolás:függesztve, szellős helyen | |
A termék nyersen és/vagy hőkezelve (sütve, főzve) fogyasztandó. | |
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energiatartalom | 1415 kJ/337 kcal |
Zsír | 29 g |
amelyből telített zsírsav | 12,2 g |
Szénhidrát | 0,3 g |
amelyből cukrok | 0 g |
Fehérje | 16 g |
Étkezési só | 4g |
"A tápértékek természetes módon ingadozhatnak" | |
HAZAI ALAPANYAG, MAGYAR TERMÉK |