Leírás
A csípős, páros kolbászunk kellemesen csípős, de nem túl erős. Nem tüzes kolbász.
Jól harmonizál a megszokott magyaros ízekkel, a fokhagymával és a borssal.
Nyersen fogyasztva és hagyományos ételekbe főzve is ízletes!
Sertés bélbe töltött, félszáraz termék. Hazai alapanyagból készül hagyományos szárítással, füstöléssel kisüzemi körülmények között.
A kolbászok körülbelül 3,5-4 cm átmérőjűek, 13-16 cm hosszúak. Súlyuk változó, egy pár kolbász átlagosan 25-30 dkg, általában 4 pár tesz ki egy kilogrammot.
Dönthetsz úgy, hogy egy egész kilogrammot, vagy csak egy pár kolbászt rendelsz, de érdemes a kolbászcsomagunkat is megtekinteni!
Egy pár kolbász 1.950 Ft, amit 26 dkg termékre kalkuláltuk. 1 kg-ra vetített ára 6960 Ft.
Szállítás előtt a termékeket minden egyes alkalommal megmérjük, és ez alapján számlázunk!
A számlázásról és szállításról bővebben itt olvashatsz!
Összetevőkről és tápértékekről a Paraméterek alatt találsz további információt.
Paraméterek
Csípős kolbász sertéshúsból | |
Füstölt, nyers, szárításos érleléssel készült félszáraz páros kolbász | |
Készítő | Végh Farm Csoport |
Minőségét megőrzi 0-(+20)°C közötti hőmérsékleten tárolva a címkén jelzett időpontig. | |
Javasolt tárolás:függesztve, szellős helyen | |
Összetevők | sertéshús, szalonna, étkezési só, fűszerkeverék (fűszerpaprika őrlemény. dextróz, őrölt feketebors, antioxidáns (E316), fűszerkivonatok, színezék (E160/c)), csípős fűszerpaprika őrlemény, fokhagyma, tartósítószer (E250 - nátrium-nitrit - pácsó). A burkolat sertés vékonybél. |
100 g késztermék előállításához 113 g sertéshúst használtak fel! | |
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energiatartalom | 2146kJ/514kcal |
Zsír | 45 g |
amelyből telített zsírsav | 20,1 g |
Szénhidrát | 0,6 g |
amelyből cukrok | 0,4 g |
Fehérje | 16 g |
Étkezési só | 3 g |
"A tápértékek természetes módon ingadozhatnak." | |
HAZAI ALAPANYAG, MAGYAR TERMÉK |