Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Végre bankkártyával is fizethetsz!

2023. 11. 06. 18:51:05
Végre bankkártyával is fizethetsz!

Ha Te is az a vásárló vagy, aki szereti rögtön rendezni a vételárat, a lehető legegyszerűbb, és leggyorsabb módon, akkor jó hírem van számodra!

 

Már jó ideje terveztük, hogy bankkártyával előre is lehessen nálunk fizetni. Végre, mostantól elérhető!

Ezidáig oldalunkon vagy előre utalással, vagy utánvéttel rendezhetted a vételárat. Utánvét esetén a futárnál pedig fizethettél készpénzzel és bankkártyával is.

Mostantól, ha a vételárat azonnal rendeznéd bankkártyával, azoknál a termékeknél, amelyek fix árasak, erre is lehetőség lesz!

Mit jelent ez pontosan?

Termékeink, - talán Te is megtapasztaltad - elég egyediek.

Kolbászaink nem futószalagon készülnek, emberek töltik... A szalonnát pedig mi vágjuk el.

Így előfordulhat, hogy 50 dkg helyett 45 dkg, vagy 55 dkg lesz, amit kértél. Hogy senki sem járjon rosszul, minden egyes darabot megmérünk, és beárazunk, mielőtt a csomagba tennék.

Ez alól vannak kivételek. Ilyenek a komplett csomagok. Ahol ha nagyobb a kolbász, azt ellensúlyozzuk a sonkával, vagy fordítva. Arra figyelünk, hogy végül a csomag mindig elérje a megadott súlyt, így az ára annyi, amennyit a weboldalunkon látsz.

Nos, így ha csak a csomagokból választasz, vagy töpörtyűt, amit pontosan ki tudunk mérni, illetve sült zsírt, vagy töpörtyűkrémet, akkor ott az ár biztosan nem fog változni, ezért fizetheted kártyával!

És hogy mennyire biztonságos ez?


Teljesen!

A partnerünk az OTP SimplePay. Magyarországon a legismertebb online fizetési felülete. Azért őket választottuk, mert 100%-ban megbízunk bennük (talán tudod, én magam is OTP bank dolgozó voltam, mielőtt a saját utamat kezdtem volna járni)

Szóval...

Ha úgy döntesz, hogy továbbra is utánvéttel, vagy utalással fizetsz, nincs akadálya... A feltételek sem változtak. Plusz költséget továbbra sem számolunk érte

Ha viszont bankkártyával fizetnél, akkor a fix áras termékeinknél ezentúl nyugodtan választhatod ezt a lehetőséget is!

Ha pedig kezdenek fogyni a készleteid, és magad is körül néznél az oldalunkon!