Leírás
A Végh Farm Pókaszepetki kisüzemében hagyományos érleléssel készül ez a füstölt, darabolt sonka, csont nélküli bőrös hús, valamint pác-só felhasználásával. Egyéb adalékanyagot nem tartalmaz.
Legtöbbünknek a sonkáról a Húsvét jut eszébe. Pedig nem csak húsvétkor tökéletes választás. Sokan főzik magyaros ételekbe, mint például bablevesbe, vagy káposztába. Önmagában is kiváló, akár vékonyan szelve szendvicsbe, vagy vastagabb szeletekben is.
Egy darab sonka súlya változó körülbelül 1,8-2,5 kg.
Egész darabot, 1 kg-ot, vagy 1/2 kg-ot kérhetsz.
A pontos fizetendő összegről a csomag összeállításakor küldünk értesítést.
A számlázásról és fizetésről itt olvashatsz...
Összetevőkről és tápértékekről a Paraméterek alatt találsz további információt.
Paraméterek
Füstölt, nyers, bőrös comb sonka, lassú pácolással | |
Készítő:Végh Farm Csoport | |
Összetevők:csont nélküli, bőrös sertés comb, étkezési só, tartósítőszer(nátrium-nitrit) | |
Minőségét megőrzi 0-(+20)°C közötti hőmérsékleten tárolva a címkén jelzett időpontig, a készítéstől számított 45 napig | |
Javasolt tárolás:függesztve, szellős helyen | |
A termék nyersen és/vagy hőkezelve (sütve, főzve) fogyasztandó. | |
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energiatartalom | 1254 kJ/303 kcal |
Zsír | 26 g |
amelyből telített zsírsav | 10,8 g |
Szénhidrát | <1 g |
amelyből cukrok | <1 g |
Fehérje | 16,2 g |
Étkezési só | 4 g |
"A tápértékek természetes módon ingadozhatnak" | |
HAZAI ALAPANYAG, MAGYAR TERMÉK |