Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

tárolás

7 Tipp a füstölt húsok és kolbászok fagyasztásához

2023. 06. 01. 18:29:29

Már többször írtam arról, hogy milyen nehéz jól tárolni a hagyományos füstölt árut. Ahogy melegszik az idő, ez a feladat még nehezebb lesz. Előbb utóbb legjobb kamra is felmelegszik, és a legyekre is jobban kell figyelni. A húsok számára ilyenkor a legideálisabb megoldás a fagyasztás.

Mit tehetsz, ha azt látod, hogy penészesedik a füstölt kolbász, szalonna?

2023. 01. 15. 14:14:51

Többen is kérdeztétek tőlem, mi az oka annak, hogy kifehéredik a kolbász, vagy a füstölt hús. Illetve fogyasztható-e még így az étel?

Olvasd el cikkünket, ma erről írtunk.

Így csomagolunk mi...

2022. 09. 20. 20:15:07

Rendeltél tőlünk már füstölt árut?

Ha igen, akkor biztosan láttad, hogy a megszokott hentesáru csomagolás helyet inkább a zsírpapírt, azaz pergamenpótló papírt használjuk. Ha pedig még nem volt egymáshoz szerencsénk, akkor Neked is érdekes lehet, hogyan dolgozunk mi...

Hogyan tárold a füstölt árut?

2021. 11. 23. 19:20:20

Nem tudod, hogyan tárold megfelelően a kolbász és szalonnafélét? Ebben az írásunkban néhány tippet találsz ehhez.