tárolás
7 Tipp a füstölt húsok és kolbászok fagyasztásához
Már többször írtam arról, hogy milyen nehéz jól tárolni a hagyományos füstölt árut. Ahogy melegszik az idő, ez a feladat még nehezebb lesz. Előbb utóbb legjobb kamra is felmelegszik, és a legyekre is jobban kell figyelni. A húsok számára ilyenkor a legideálisabb megoldás a fagyasztás.
Mit tehetsz, ha azt látod, hogy penészesedik a füstölt kolbász, szalonna?
Többen is kérdeztétek tőlem, mi az oka annak, hogy kifehéredik a kolbász, vagy a füstölt hús. Illetve fogyasztható-e még így az étel?
Olvasd el cikkünket, ma erről írtunk.
Így csomagolunk mi...
Rendeltél tőlünk már füstölt árut?
Ha igen, akkor biztosan láttad, hogy a megszokott hentesáru csomagolás helyet inkább a zsírpapírt, azaz pergamenpótló papírt használjuk. Ha pedig még nem volt egymáshoz szerencsénk, akkor Neked is érdekes lehet, hogyan dolgozunk mi...