Leírás
Ha olyan füstölt kolbászra vágysz, amiben a csípős paprika kiemeli és különlegessé teszi az ízeket, kellemesen csípős, de nem okoz fájdalmat, akkor jó szívvel ajánljuk Neked a csípős kolbászunkat! A csípősségben igyekeztünk megtalálni az arany középutat, ami jól harmonizál a megszokott magyaros ízekkel, a fokhagymával és a borssal.
Miért érdemes a mi csípős kolbászunkat választani?
- Régi, bevált recept szerint készül, Zala vármegyében, a pókaszepetki Végh farm kisüzemében
- Fűszerei: őrölt pirospaprika, fokhagyma, bors – és természetesen csípős paprika
- Hagyományos módon szárítva és füstölve
- Sem glutént, sem tejet nem tartalmaz – allergiásoknak is biztonságos választás
- 6-os darálótárcsával készül, így rusztikus, de nem lesz durva az állaga
- Szépen szeletelhető, és jól illik magyaros ételekbe, rakott krumpliba, lecsóba, tojás mellé vagy egyszerűen egy jó szelet kenyérrel vacsorára. Mi például gyakran rakunk belőle paprikás krumpliba, vagy szórunk néhány szeletet a bablevesbe – gyönyörű színt és mennyei ízt ad neki.
Mit érdemes tudni ezekről a kolbászokról?
- A termékünk sertésbélbe töltött, páros kolbász,
- Nem kemény, hanem inkább puha, szaftosabb állagú. Hogy így is maradjon, a füstölés után egy héttel vákuum-csomagolásba zárjuk. Így a kolbászok megőrzik a frissességüket. Az eredeti csomagolásban, hűtőben 2–3 hétig eltartható, kicsomagolás után papírcsomagolásban, vagy hűvös, szellős helyen ajánlott tárolni
- Ha Te inkább szárazabban szereted: jelezd a rendelés végén, és papírcsomagolásban küldjük, vákuum nélkül
- Egy pár kolbász kb. 3,5–4 cm átmérőjű, 15–17 cm hosszú, súlya átlagosan 27-35 dkg. Tudod, emberi kéz készíti őket, ebből ered az eltérés.
- Amikor egy kiló kolbászt rendelsz tőlünk, 3-4 párral számolunk, és igyekszünk valóban 1 kg-ot küldeni. Ha a súlya mégis eltér, lemérjük, és az alapján számlázunk.
Hogyan rendelhetsz a kolbászból?
- Jelöld be, hogy egy pár, vagy egy egész kiló kolbászt szeretnél. (Egy egész kiló kolbászt általában 3-4 pár tesz ki. A fejlécen tudsz mennyiséget választani) - Ha több féle kolbászt kóstolnál meg, érdemes a Kolbász válogatás, vagy Kolbász-próba csomagunkat kipróbálni.
- Ha összeállítottad a rendelésedet, add meg az adataidat, ami a szállításhoz és számlázáshoz szükséges
- Az utolsó oldalon, a megjegyzésbe beírhatod, ha bármilyen kérésed lenne.
- Végül hagyd jóvá a rendelésedet!
- Mi a csomagokat általában 2-7 munkanapon belül feladjuk (a fejlécen a várható szállítási idő is látható), előtte emailben tájékoztatunk arról, melyik nap fog megérkezni hozzád.
Ha megakadsz a folyamatban, vagy kényelmesebb élő szóban rendelni, telefonon is leadhatod a rendelésedet. Elérhetőek vagyunk: hétfőtől péntekig, 8-16 óra között. A telefonszámunk: 06-70-169-6588.
Hogyan kapod meg a rendelésedet?
A partnerünk az MPL Posta és a GLS futárszolgálat. Az egész ország területére szállítunk, nem számít, hogy nagyváros, vagy kistelepülés, ahol laksz. A futárszolgálatok egynapos kiszállítási garanciát adnak, hogy sokáig ne maradjanak a füstöltek a dobozban. Miután mi átadjuk a csomagot, azt a következő napon Te át is veheted.
Kérheted a szállítást csomagpontra, vagy házhozszállítással is.
Hogyan tudsz fizetni?
- Egy pár kolbász 6.390 Ft, ahol 32 dkg-mal számolunk.
- Szállítás előtt a termékeket minden egyes alkalommal megmérjük, és ez alapján számlázunk!
- Előre utalással, vagy a futárnál utánvéttel tudsz fizetni, bankkártyával és készpénzzel is, ahogy Neked kényelmesebb.
A pontos fizetendő összegről a csomag összeállításakor küldünk értesítést! Számlát a csomagban találsz.
Még amit fontosnak tartunk!
Mivel élelmiszerről van szó, ennél a termékünknél az elállás joga nem áll fenn! Amit megrendeltél, változás esetén a feladás napjáig módosíthatod, vagy mondhatod le.
Ha bármilyen kérdésed lenne, a Kapcsolatok menüben találsz elérhetőségeket, szívesen állunk a rendelkezésedre!
A számlázásról és szállításról bővebben itt olvashatsz!
Összetevőkről és tápértékekről a Paraméterek alatt találsz további információt.
A helyes tárolásról itt írtunk...
A Végh Farm Csoportról itt tudsz olvasni!
Ha bizonytalan vagy, olvasd el, mit írtak rólunk a vásárlóink
Reméljük kíváncsivá tettünk, és kipróbálod a finomságunkat!
Paraméterek
Csípős kolbász sertéshúsból | |
Füstölt, nyers, szárításos érleléssel készült félszáraz páros kolbász | |
Készítő | Végh Farm Csoport |
Minőségét megőrzi 0-(+20)°C közötti hőmérsékleten tárolva a címkén jelzett időpontig. | |
Javasolt tárolás:függesztve, szellős helyen | |
Összetevők | sertéshús, szalonna, étkezési só, fűszerkeverék (fűszerpaprika őrlemény. dextróz, őrölt feketebors, antioxidáns (E316), fűszerkivonatok, színezék (E160/c)), csípős fűszerpaprika őrlemény, fokhagyma, tartósítószer (E250 - nátrium-nitrit - pácsó). A burkolat sertés vékonybél. |
100 g késztermék előállításához 113 g sertéshúst használtak fel! | |
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energiatartalom | 2146kJ/514kcal |
Zsír | 45 g |
amelyből telített zsírsav | 20,1 g |
Szénhidrát | 0,6 g |
amelyből cukrok | 0,4 g |
Fehérje | 16 g |
Étkezési só | 3 g |
"A tápértékek természetes módon ingadozhatnak." | |
HAZAI ALAPANYAG, MAGYAR TERMÉK |